Gratis Ouders van Nu schooltas

Gratis Ouders van Nu schooltas voor je kind

  Gaat jouw kind (bijna) naar school? Vraag dan nú de gratis Ouders van Nu schooltas met leuke cadeautjes aan. Je kent vast de zwanger- en babybox van Ouders van Nu al. Nu is hier een leuk vervolg op: de Ouders van Nu schooltas.

  Schrijf je online in en haal het tasje op, in een Bruna winkel bij jou in de buurt. De tas is beschikbaar in twee vrolijke kleuren. Bij ophalen mag je zelf de kleur van de tas kiezen! Je kunt de schooltas aanvragen voor je kindje tussen de 3,5 jaar en 8 jaar. Als je meerdere kinderen hebt die naar school gaan, kun je voor elk kind apart een schooltas aanvragen.  Vraag ‘m nú direct aan! 

  De Ouders van Nu schooltas bevat een wisselende inhoud, afhankelijk van het moment van samenstellen van de tas. De schooltas bevatte eerder een tijdschrift, een invulschriftje over je schoolklas, stickerboek, een Bruna cadeaubon van 2,50 euro en verschillende kortingsbonnen.  Na je inschrijving ontvang je naast de Ouders van Nu schooltas, wekelijks de WoeDoeMail (doe-tips voor de woensdagmiddag), ieder kwartaal de Ouders van Nu Schoolkind groeikalender en wekelijks de Ouders van Nu nieuwsbrief en informatie van Sanoma. Je kunt je hiervoor natuurlijk ook weer uitschrijven.  Similar Category Post

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *