Booby Tubes

Review Booby Tubes van Earth Mama Angel Baby

  Een portie koolbladeren in je beha; dat klinkt niet bepaald heerlijk. Toch is het een effectief middel om borstontsteking te voorkomen. Toch was ik wel geïnteresseerd in een alternatief. Ik heb daarom de Booby Tubes van Earth Mama Angel Baby mogen uitproberen.

  Booby Tubes is een set van twee natuurlijke zoogcompressen gemaakt van katoen gevuld met lijnzaad. Volgens Earth Mama Angel Baby wordt er gebruik gemaakt van natuurlijk katoen en biologisch lijnzaad. Je kunt de zoogcompressen met een vochtige doek schoonmaken; wassen is niet mogelijk vanwege het lijnzaad.

  Je kunt de Booby Tubes warm of koud gebruiken. Als je de Booby Tubes ® verhit, worden de zoogcompressen een beetje warm. Je kunt de Booby Tubes gewoon in de magnetron verwarmen. Even uitproberen wat het beste vermogen en de duur is, en dan heb je een lekker warm kompres. Het zachte katoen voelt prettig aan, en door de vorm van de zoogcompres is het gemakkelijk in je beha te stoppen. Ik kan me goed voorstellen dat dit goed werkt om een toeschietreflex op te wekken.

  Je maakt de Booby Tubes koud door de compressen in de vriezer te bewaren. En dan zijn de zoogcompressen koud; echt heel koud…

  Ik ben positief over de Booby Tubes. Het zijn lekkere zachte compressen, die je zowel warm als koud kunt gebruiken.

  De Booby Tubes zijn te koop bij bol.com, adviesprijs €21,95.

  Similar Category Post

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *