Ardo Calypso To Go borstkolf

Ardo Calypso To Go

  De Ardo Calypso To Go is een set van de Calypso Double Plus (een dubbelzijdige elektrische kolf), geleverd in een schoudertas met koeltasjes met koelelementen en 8 moedermelkflesjes. De Calypso To Go wordt standaard geleverd met drie maten borstschilden en twee zachte borstschilden. Je hebt tot 400 uur kolftijd garantie op deze kolf. De kolf telt zelf de uren en geeft aan wanneer de 400 uur overschreden zijn.Zowel het vacuüm (8 standen) als de snelheid (8 standen) kun je zelf instellen, waardoor je 64 verschillende standen hebt. Zo kun je eerst, met een hogere snelheid, een toeschietreflex creëren en vervolgens overgaan op de daadwerkelijke kolffase met een, voor jou, prettige instelling. Het is een gesloten systeem, waardoor melk niet in de motor kan komen.Als je geen behoefte hebt aan accessoires zoals flesjes, tas en koelelementen, kun je het beste kiezen voor de Ardo Calypso Double Plus variant.

  Prijzen Ardo Calypso To Go

  ikbenmama.nl € 229,90
  ikgeefborstvoeding.nl € 235,-
  Bol.com € 252,95

  Ervaringen Ardo Calypso To Go

  “Wat een fijne kolf! Inderdaad heel stil. Moet nog even wennen aan het dubbelzijdig vasthouden van de kolven, maar ik kolfde in korte tijd veel meer dan met mijn oude avent. Ook de verschillende groottes schilden zijn handig, want ik heb kleine tepels”.

  “Hij bevalt mij erg goed, het dubbelzijdig kolven zorgt ervoor dat ik snel en makkelijk kan kolven, maar ik kan ook simpel een keer enkelzijdig kolven. De kolf is erg compact en neemt ik gewoon in mijn werktas mee.”

  Vergelijkbare borstkolven

  Similar Category Post

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *