Difrax BtoB borstkolf

Difrax BtoB kolf

  De meeste borstkolven zijn geen mooie apparaten. Difrax wil met de BtoB kolf hier verandering in brengen. De kolf heeft mooie lijnen, een strakke vormgeving en kan minder zichtbaar worden gebruikt.De schelp die je aan je borst bevestigt heeft wel wat weg van een opvulpad voor in je beha.Het idee is dat je tussen je kleding kan schuiven, en in de fles van de BtoB kolf ziet hoe het kolven gaat. Ik heb hier mijn vraagtekens bij. Kolven lijkt me ook met deze Difrax kolf niet iets wat je gemakkelijk met anderen om je heen doet. Maar goed, mooi is de kolf natuurlijk sowieso!

  De Difrax BtoB (Breast to Baby) kolf is een enkelzijdige elektrische kolf. Als je de pomp aanzet, begint de kolf met een snel kolftempo. Na drie minuten gaat dit over in een rustiger ritme, eventueel kun je dit zelf ook al eerder inzetten. Volgens Difrax is de kolf stiller dan de Medela Swing.

  Een negatief punt van de kolf is de  zuigkracht. Verschillende gebruiksters klagen over een lagere zuigkracht van de Difrax BtoB ten opzichte van andere kolven. Dit kan voor een lagere kolfopbrengst zorgen. Ook zeggen gebruiksters dat de Difrax geluid maakt, zodat het niet geschikt is om te kolven in een ruimte met bijv. collega’s, zoals wel door Difrax wordt aangegeven.

  Prijs Difrax BtoB

  De adviesprijs voor de Difrax BtoB kolf is € 189,-.

  Winkel
  Review winkel
  Prijs
  Levertijd
  Info
  logo logo €150,- Voor 23.59 uur besteld, volgende werkdag in huis. Bekijk op bol.com
  logo
  logo €179,- Voor 14.00 uur besteld, volgende werkdag in huis Bekijk product
  logo logo €189,-  Voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Bekijk product
  logo  Geen beoordeling beschikbaar €189,-

  PS 5 euro korting bij inschrijving op Difrax nieuwsbrief met kortingscode DIFRAXQT1Y16

   Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd Bekijk product

  Reviews Difrax BtoB

  Op de website van Difrax vind je tien uitgebreide reviews van een aantal moeders die de Difrax BtoB kolf getest hebben. Op bol.com kun je ook diverse reviews van de Difrax BtoB borstkolf vinden.

  Vergelijkbare borstkolven

  Similar Category Post

  3 gedachten over “Difrax BtoB kolf”

  1. Er was een kortingscode BTOBKOLFJGB in omloop, voor 30 euro korting bij Difrax. Helaas was deze code geldig tot 1 september 2011, en is nu niet meer geldig.

  2. Gebruik de kolf nu een week of 6 en ben nog steeds erg te spreken. Nu heb ik geen ervaring met andere kolven, maar ik kolf met gemak en goede voeding per kolfsessie. Wat mij betreft niets mis met de zuigkracht. Door omstandigheden werk ik nog niet en ik werk met alleen maar mannen dus daar zou ik hem niet snel gebruiken. In familie en gezinsverband al wel een aantal keren gebruikt en zij hebben vaak niet eens in de gaten wat ik aan het doen ben..Alleen het geluid valt op, maar ook dat is heel bescheiden. In gebruik dus prima. Ik heb wel mijn vraagtekens bij de duurzaamheid, de fles die ik erbij had gekocht is al aan vervanging toe. Nu stuurt Difrax wel zonder moeilijk te doen een nieuwe toe en ik ga afwachten of het probleem zich weer voordoet. Zo niet een heel tevreden klant!

  3. Ik gebruik hem nu ruim 2 maanden en mijn conclusie: Voor mij geen andere meer! De hoeveelheid afgekolfde melk is altijd goed geweest. Erg fijn dat je de zuigkracht kan regelen. Zeer beschaafd en onopvallend in gebruik. Doordat je ook nog gewoon wat kan lezen en even ontspannen zit, is het kolven ook niet zo’n melk sessie die je ondergaat, zoals ik dat wel bij de ameda kolf had.

  Reacties zijn gesloten.