Haakaa Siliconen Borstkolf

Haakaa borstkolf

  De Haakaa borstkolf is een siliconen handkolf uit één stuk. Je knijpt in de kolf, plaatst de kolf op je borst, en door het vacuüm doet de kolf zijn werk, en verschijnt de melk in de kolf.

  De borstkolf is geschikt om tijdens het voeden je andere borst te kolven, en om door middel van kolven de druk van je borsten af te halen. De kolf is niet geschikt om volledige voedingen af te kolven.

  De Haakaa borstkolf is gemakkelijk in gebruik. Door zijn kleine afmetingen neem je ‘m gemakkelijk mee in je tas. Met een deksel en stop in de vorm van een bloemetje (los verkrijgbaar) kun je de kolf afsluiten. Schoonmaken is een fluitje van een cent: de kolf bestaat uit één onderdeel, dus je hebt geen gedoe met allerlei onderdelen.

   

   

  Prijzen Haakaa borstkolf

  Bij Je suis baby zijn de Haakaa borstkolven te koop:

  Voor borstkolven.net biedt Je suis baby een exclusieve kortingscode aan. De code Borstkolven.net2017 geeft 30% korting op een stopper naar keuze bij aanschaf van een kolf naar keuze en geldt tot 31 december.

  Ervaringen Medela Swing

  “Ik heb de Haakaa  borstkolf als reviewexemplaar mogen testen. Uit de verpakking komt een mooi vormgegeven kolf te voorschijn. Helemaal gemaakt uit siliconen, en gemakkelijk in te knijpen. Via de gebruiksaanwijziging en een Youtube filmpje zie ik hoe de kolf werkt. Bij mij is het echter niet erg succesvol, de Haakaa borstkolf kolft voor mij niet erg goed. Ik kan me wel voorstellen dat het handig is om de ergste druk weg te halen als je op pad bent. Maar een echte volwaardige kolf; dat is deze siliconen kolf niet”

   

  Vergelijkbare borstkolven

  Similar Category Post