Medela Harmony borstkolf

Medela Harmony

  De Medela Harmony is een veelgebruikte handkolf. De Harmony heeft een twee-fasen-systeem. Dit houdt in dat gestart wordt met een snel kort ritme om de toeschietreflex op te roepen. Daarna wordt er rustiger gepompt.
  De Medela Harmony kolf is vrij klein en daarom erg geschikt om mee te nemen.

  Prijzen Medela Harmony

  Prénatal € 37,49
  Bol.com € 64,99
  ikbenmama € 65,-

  Ervaringen Medela Harmony

  “Ik heb een Medela Harmony. Ik vond de Harmony prima voor af en toe kolven (’s avonds om mijn voorraad bij te vullen) maar vermoeiend voor meerdere keren per dag”.

  “Ik heb persoonlijk ervaring met de Medela Harmony en de Avent Isis. Ik vind dat het nauwelijks verschilt. Het enige verschil dat ik opmerkte was dat de maximale zuigkracht van de Harmony iets hoger leek te zijn. Ik kolfde met beide kolven even veel en even snel verder”.

  “Ik vind de Harmony de prettigste kolf. Ondanks dat het een handkolf is, bevalt hij tot nog toe het beste, omdat je volledig zelf je tempo kan bepalen. Hij is klein om mee te nemen en je hebt geen stroom nodig.”

  Vergelijkbare borstkolven

  Similar Category Post

  3 gedachten over “Medela Harmony”

  1. Nog een vraagje.. hoe zit het met 2e hands aanschaf van deze handkolf? Is dat ‘veilig’, ivm het in aanraking komen met de moedermelk?
   Omdat ik het komende half jaar niet hoef te werken en maar heel af en toe wat zal kolven, overweeg ik eerst een handkolf. Kan altijd later nog een swing kopen.

   Alvast bedankt voor het advies.

   groeten Jenny

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *