Medela Lactina borstkolf

Medela Lactina

  De Medela Lactina is dubbelzijdige elektrische kolf, bestemd voor de verhuur of gebruik in het ziekenhuis. Je kunt er zowel enkel als dubbel mee afkolven. Bij de Lactina kun je de afkolfset ook lost als handkolf gebruiken. De Medela Lactina is vooral geschikt als je veel en vaak moet kolven, bijvoorbeeld bij een ziekenhuisopname.

  Prijzen Medela Lactina

  De Medela Lactina is niet te koop, alleen te huur. Als je deze kolf gaat huren, koop je een aparte afkolfset bij de thuisorganisatie, borstvoedingswinkel of verloskundige. In de kolfset zitten alle onderdelen die in contact komen met melk. Hierdoor kun je de kolf hygiënisch en veilig gebruiken. De kosten hiervoor zijn ongeveer € 30 euro.

  Bij Vegro Thuiszorgwinkels vond ik recent online een tweedehands Medela Lactina voor € 75,-.

  Ervaringen Medela Lactina

  “Wereldding”.

  “Ben er heel tevreden van, maar inderdaad erg lompe ‘werkbak’. Echter doordat ik met borstcompressie kolf, kolf ik steeds 1 kant per keer.”

  Vergelijkbare borstkolven

  Similar Category Post

  Een gedachte over “Medela Lactina”

  1. Bij de vegro winkel in utrecht (amsterdamsestraatweg 580) kun je deze kolven kopen voor 55 euro met een enkele set en 60 euro met een dubbele. Zeer krachtige kolf, ik ben er erg tevreden mee! En dat voor die prijs! =)

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *