Medela Mini Electric Plus borstkolf

Medela Mini Electric Plus

  De Medela Mini Electric Plus is voor een elektrische kolf gunstig geprijsd. Daarnaast is de borstkolf vrij compact, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. De Medela Mini Electric Plus maakt wel behoorlijk lawaai, en werkt minder goed op batterijen. Daarom is deze Medela kolf vooral geschikt voor incidenteel gebruik.

  Beschikbaarheid Medela Mini Electric Plus

  De Medela Mini Electric is enkele jaren geleden uit productie genomen. De kolf is verouderd, en ik zou ‘m je daarom nu niet meer aanraden. De opvolger van Medela Mini Electric Plus is de Medela Swing Maxi.

  Ervaringen Medela Mini Electric Plus

  “Sinds 2 weken gebruik ik de Mini Electric Plus van Medela en het apparaat bevalt mij prima! Het is makkelijk schoon te houden, ligt goed in de hand en de bediening is heel simpel.”

  “Ik gebruik nu ongeveer zes maanden een Mini Electric Plus van Medela, maar ik begin er werkelijk genoeg van te krijgen. Ik ben twee keer terug naar de winkel geweest met de eerste motor omdat die niet goed liep en heel veel lawaai maakte”.

  “Heb bij mijn eerste zo’n Mini Electric Plus gehad en kon nauwelijks wat er uit krijgen.. nu met een andere kolf met gemak 2 flesjes vol per keer”.


  Prijzen Medela Mini Electric Plus

  De Mini Electric Plus is op dit moment niet (meer) verkrijgbaar.

  Vergelijkbare modellen

  Similar Category Post

  2 gedachten over “Medela Mini Electric Plus”

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *