Medela Pump in Style Advanced borstkolf

Medela Pump In Style Advanced

  De Medela Pump In Style Advanced is een elektrische borstkolf, zowel enkel als dubbelzijdig te gebruiken met Medela’s twee-fasen-systeem. De kolf wordt standaard geleverd met een zwarte koelrugtas erbij. Dit is een handige extra voor als je vaak onderweg bent.De reacties op deze kolf waren overwegend positief. Het is een enorm efficiente kolf: stil, snel en doeltreffend. Echter, de kolf is in 2011 door Medela uit productie genomen. Er waren vrij veel klachten over deze kolf, en het apparaat was erg servicegevoelig.

  Ik raad je aan voor de Medela Freestyle te kiezen.

  Prijzen Medela Pump In Style Advanced

  In Nederland wordt de Medela Pump In Style nauwelijks meer verkocht. Het alternatief is de Medela Freestyle.

  Via Amazon.co.uk (Engels) kun je de kolf in Engeland bestellen.

  Ervaringen Medela Pump In Style Advanced

  “De Medela Pump in Style zit in een mooi vormgegeven rugtas. Je ziet helemaal niet dat het een kolftas is, ideaal natuurlijk als je hem mee naar je werk neemt.”

  “Ik vond het een superkolf, makkelijk in gebruik en altijd een goede melkopbrengst.”

  Vergelijkbare borstkolven

  Similar Category Post

  10 gedachten over “Medela Pump In Style Advanced”

  1. Heb hem 4,5 jaar geleden gebruikt voor mijn dochter, vond het apparaat helemaal top. Inderdaad zoals eerder geschreven is een goede opbrengst. Destijds bijna nieuw gekocht via marktplaats, wel alle losse onderdelen nieuw gekocht. Daarna voor het zelfde geld weer verkocht. Nu weer een nieuwe besteld via marktplaats.

  2. Ik heb deze een jaar of 6 geleden gekocht en voor 2 kindjes met heel veel plezier gebruikt. Ideaal ding als je op je werk wilt kolven! Ik moet voor mijn werk vaak weg en mijn ervaring is er altijd wel een goede kolfplek te vinden is. Met deze tas heb je alles bij de hand. Ik heb ‘em nu op marktplaats te koop gezet.

  3. Ik ben er wel heel erg tevreden over!
   Heb deze kolf 4 jaar geleden 2e hands gekocht en heb er echt heel veel plezier aan gehad.Ideaal om fulltime te kolven , heb ik een tijdje bij de oudste moeten doen.En ideaal om mee te nemen om tussendoor op het werk te kolven.Veel opbrengst in een korte tijd.Ik heb bij beide kinderen er heel veel aan gehad en heb hem inmiddels weer verkocht via Marktplaats.

  4. Ik ben ook zeer tevreden over dit kolf. Heb lang getwijfeld: kopen of niet omdat boven de €300 gekost, maar was erg blij met aankoop. Het werkt perfect, nooit problemen mee gehad, zou iedereen aanbevelen.

  5. Ik heb deze kolf sinds 2010, en heb hem met 2 kinderen gebruikt. Ik ben er reuze tevreden over, nooit problemen mee gehad. Hij is nog steeds perfekt.

  6. 2e hands aangeschaaft (nieuw niet meer verkrijgbaar in NL), zeer tevreden. Werkt prima, goed melkopbrengst en qua geluid valt het reuze mee. Ik was er heel bewust over maar mijn collega’s die in het kamer naast het kolfkamer werken hebben er nooit iets van gemerkt. Rugzak handig maar ik vind alles bij elkaar toch groot en zwaar, en mijn eigen spullen (portmonee, mobiel etc etc moeten toch in een aparte tas) dus ik houd hem op mijn werk en voor thuisgebruik en onderweg heb ik een 2e hands Swing erbij gekocht.

  7. Beste kolf van allemaal!

   Ik heb hier momenteel pump in Style en de freestyle liggen. Maar de freestyle kan echt niet tippen aan deze kolf. Hij is krachtiger en veel stiller. Daarnaast goedkoper in aanschaf omdat het een ouder model is. Daarnaast zijn de onderdelen ook goedkoper. Dan heb ik het over de slangetjes en de connectors. Vooral het laatste is erg duur, waardoor je genoodzaakt bent om deze weer te gebruiken 2e hands. Bij de pump in Style kan je goedkoop alles vervangen.
   Nog iets positiefs over de freestyle! Ja hij is kleiner en heeft een zeer goede accu. Maar dat weegt in mijn ogen niet op tegen de Pisa.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *