Medela Swing borstkolf

Medela Swing

  De Medela Swing is de bestverkochte kolf van Nederland. De Medela Swing is een enkelzijdige elektrische kolf.

  De Swing heeft een twee-fasen-systeem. Dit houdt in dat gestart wordt met een snel kort ritme om de toeschietreflex op te roepen. Daarna wordt er rustiger gepompt. Je kunt zelf bepalen wanneer er een rustiger tempo wordt gehanteerd. Je kunt de vacuumsterktes en snelheid niet zelf bepalen.

  De Medela Swing is vrij stil, en niet zo erg groot. De kolf past prima in een normale handtas. Veel vrouwen vinden het een prima kolf om enkele dagen in de week te kolven. Medela raadt de borstkolf aan voor vrouwen om tot 9 keer per week af te kolven.

  Prijzen Medela Swing

   

  Winkel
  Prijs
  Info
  logologo
  Voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.
  €124,- Bekijk product
  logologo
  Voor 23.59 uur besteld, volgende werkdag in huis.
  €135,- Bekijk op bol.com
  logologo
  Voor 14.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.
  €139,- Bekijk product

  Ervaringen Medela Swing

  Gemiddelde beoordeling: cijfer 9 van 10, 2 beoordelingen. “Ik heb de Medela Swing zelf bijna 4 maanden en ik ben er heel enthousiast over. Ik kolf fulltime en ik houd al tijden dezelfde productie. Kan tijdens het kolven lezen of internetten en hij werkt ook op batterijen. Met oplaadbare batterijen valt het me erg mee hoe lang ze meegaan. Verder is hij behoorlijk stil want als ik zit te bellen kan een ander niet horen dat ik ook kolf.” “Ik zweeeeeeeeeeeer bij Medela! Vooral de Medela Swing omdat hij eerst een toeschietreflex opwekt voordat je kolft en je kan in diverse zuigkrachten kolven.

  Vergelijkbare borstkolven

  Similar Category Post

  4 gedachten over “Medela Swing”

  1. Ik heb een minder goede ervaring met de swing. Iedere keer tijdens en na het kolven had ik last van gevoelige en geirriteerde tepels. Ik heb verschillende maten borstschilden geprobeerd maar dat hielp niet. Het soft fit borstschild wordt helaas niet meer geproduceerd, dus nu zijn er alleen nog de harde borstschilden (personal fit) Verder zat er regelmatig condens in het slangetje, dus moet je hem laten pompen totdat dat er uit is. Ook werden mijn borsten niet goed geleegd door de kolf. Pluspunten zijn wel dat hij heel stil is en dat hij makkelijk en hygienisch in elkaar te zetten is en makkelijk schoon te maken. Onderdelen vind ik prijzig.
   Ik heb inmiddels een philips avent elektrische kolf en deze bevalt veel beter.

  2. Beste Hilde,

   Gevoeligheid van de tepels is van tijdelijk aard. Heb zelf ook last gehad toen ik begon te kolven. Pijn duurde ruim 2 weken. Nu merk ik er niets van en vindt zelfs dat de zuigkracht te zacht is.
   Succes,

   Maya

  3. Erg tevreden met mijn Swing. Ik vond de zuigkracht ook te zacht (vooral vergeleken met Symphony of Pump in Style) maar hij blijft langer zuigen waardoor het melkopbrengst hoog blijft. Ik vind het prettig te gebruiken, mild op de tepels, geluid is discreet (maakt mijn baby nooit wakker) en omdat het zo licht is, perfect voor tandem kolven en voeden, wat ook de melkopbrengst verhoogt. Ik moet relatief vaak kolven omdat ik over het algemeen weining opbrengst heb, dus gebruik ik hem alleen maar thuis (op werk heb in en Pump in Style staan voor dubbelzijdig afkolven).

  4. Zeer slechte ervaring met dit product! Dit gun je geen jonge moeder. Om een lang verhaal kort te maken… Ik heb een geheel nieuwe kolf gekocht moeten kopen (incl toebehoren ben ik ruim 200,- euro armer). Daarbij kwam nog dat ik bang was dat de melkproductie terug zou lopen door de defecte materialen. Jammer slechte service en ervaring van Babypark en Medela. Als je ergens service nodig hebt is het wel bij borstkolven (dat kan nl niet wachten)!!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *