Medela Symphony borstkolf

Medela Symphony

  De Medela Symphony is dubbelzijdige elektrische kolf, bestemd voor de verhuur of gebruik in het ziekenhuis. Je kunt er zowel enkel als dubbel mee afkolven. De Symphony is vrij duur, omdat de levensduur van deze borstkolf erg lang is. De Medela Symphony is vooral geschikt als je veel en vaak moet kolven, bijvoorbeeld bij een ziekenhuisopname.

  Prijzen Medela Symphony

  De Medela Symphony is niet te koop, alleen te huur. Als je deze kolf gaat huren, koop je een aparte afkolfset bij de thuisorganisatie, borstvoedingswinkel of verloskundige. In de kolfset zitten alle onderdelen die in contact komen met melk. Hierdoor kun je de kolf hygiënisch en veilig gebruiken. De kosten hiervoor zijn ongeveer € 30 euro.

  Ervaringen Medela Symphony

  “Ik had ook voor de eerste paar weken de Symphony gehuurd, toen ik klaar was voor een eigen kolf heb ik de medela gehuurd, maar ik vond het ook niets. Hij kolfte wel maar de kwaliteit vond ik niet best. Klinkt misschien raar, maar ik had een beetje het “speelgoed-kolf” gevoel”.

  “Ik heb bij de thuiszorgwinkel de Medela Symphony gehuurd om de borstvoeding op gang te brengen en die beviel goed. Ze vroegen ook maar slechts EUR 1,50 per dag ofzo, dus valt mee”.

  Vergelijkbare borstkolven

  Similar Category Post

  3 gedachten over “Medela Symphony”

  1. Na het gebruik van de symphony bij ons eerste kindje heb ik tevergeefs gezocht naar een betaalbaar alternatief. Ik wilde perse een eigen kolf. Uiteindelijk door mijn vader een symphony mee laten brengen uit de V.S. Het waren echter wel de moeite (en de 1600 dollars) waard. Er is voor mij geen andere kolf die ook maar in de buurt komt.

  2. Mijn ervaring met de Symphony is uitstekend. Ik gebruik deze kolf ruim 4 maanden. De dubbele kolven zijn makkelijk aan te brengen en de snelheid kun je zelf regelen. Ik gebruik ook de Medela Swing voor op werk, maar deze is qua gevoel anders en minder sterk. Krijg indruk dat er minder melk wordt gekolfd. Beetje jammer, misschien optie om Symphony ook op werk te gebruiken.

  3. Vanwege premature baby en nood om voltijd te kolven, heb ik de Medela Symphony in het ziekenhuis gebruikt (tijdens bezoeken) en nog eentje ingehuurd bij Thuiszorgwinkel voor thuisgebruik. Groot verschil. De Synphony van het ziekenhuis werkte uitstekend, goede zuigkracht, ik kolvde bv op niveau 6 en dat was hard genoeg. De ingehuurde Symphony was minder krachtig – moest op niveau 10 afkolven, en de vaccuum werd eerder onderbroken. Resultaat: veel minder melk afgekolfd. Jammer, want inhuren op lang termijn is ook duur. Uiteindelijk een beter resultaat gekregen met een 2e hands Medela Pump in Style Advanced op mijn werk en een Medela Swing thuis.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *