Philips Avent Comfort Duo borstkolf

Philips Avent Comfort Duo

  De Rolls Royce onder de borstkolven. Zo kun je de Philips Avent Comfort Duo wel omschrijven. Mooi vormgegeven, een doordachte techniek en een zeer volledig bewaarsysteem.

  De Philips Avent Comfort Duo is een dubbelzijdige elektrische borstkolf. Wanneer de kolf is ingeschakeld, begint deze automatisch in de zachte stimulatiemodus om de melkafgifte op gang te brengen. Kies uit een van de 3 afkolvingsinstellingen om de melkafgifte voor jou het aangenaamst te laten verlopen.

  De Philips Avent Comfort is één van de duurste kolven, maar de kwaliteit van deze borstkolf is erg goed. De kolf is zowel enkel als dubbelzijdig te gebruiken. De kolf heeft een gesloten systeem, waarbij de melk niet in de motor van de kolf komt. Hierdoor is de kolf ook tweedehands veilig te gebruiken als je nieuwe accessoires erbij koopt of hebt.

  De Avent Comfort Duo wordt standaard met een koeltas en twee Avent flesjes geleverd. De Philips Avent Comfort dubbele borstkolf is de vervanger van de Philips Avent Isis IQ Duo.

  Prijzen Philips Avent Comfort Duo

  Winkel
  Prijs
  Info
  logo
  logo
  ACTIE: KIDS SALE
  Vandaag voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
  €162,14 Bekijk op bol.com
  logo
  logo
  Vandaag voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.
  €209,05 Bekijk product
  logo
  logo

  Voor 14.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.
  €219,- Bekijk product
  logo
  Werkdagen voor 11.30 uur besteld, morgen in huis.
  €279,99 Bekijk product

  Ervaringen Philips Avent Comfort Duo

  “Ik heb bij mijn vorige zwangerschap de Avent Duo besteld en ben daar erg tevreden over. Ik hoop die straks ook weer gewoon te kunnen gaan gebruiken. Hij is duur, ja dat klopt. Dat heb ik deels opgelost door deze in de VS te bestellen. De koers van de dollar was destijds laag, en hierdoor was de kolf een stuk goedkoper dan in NL. Het enige wat toen nog nodig was, is een ander stekkertje en dat is verkrijgbaar in elke onderdelenshop.”

  “Ik heb in het begin de dubbele kolf van Avent gebruikt (Isis IQ duo) en die was ook super (ik kolfde in het begin volledig, na 3,5 week ben ik live gaan voeden). “

  Vergelijkbare borstkolven

  Similar Category Post

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *