Philips Avent Comfort Uno borstkolf

Philips Avent Comfort Uno

  De Philips Avent Comfort Uno is een enkelzijdige elektrische borstkolf. Wanneer de kolf is ingeschakeld, begint deze automatisch in de zachte stimulatiemodus om de melkafgifte op gang te brengen. Kies uit een van de 3 afkolvingsinstellingen om de melkafgifte voor jou het aangenaamst te laten verlopen.

  Schoonmaken is gemakkelijk dankzij het kleine aantal afzonderlijke delen. Je melk komt nooit in contact met de slang en de basisunit. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig, behalve de elektrische delen.

  De Philips Avent Comfort Uno borstkolf wordt geleverd inclusief fles (125 ml).

  Prijzen Philips Avent Comfort Uno

  Winkel
  Review winkel
  Prijs
  Levertijd
  Info
  logo logo €89,40 ACTIE: KIDS SALE
  Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, volgende werkdag in huis
  Bekijk op bol.com
  logo logo €119,- Voor 16.00 besteld, volgende werkdag in huis. Bekijk product
  logo logo €149,99  Voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis Bekijk product

  Ervaringen Philips Avent Comfort  Uno

  “Ik heb momenteel de Avent Isis IQ Uno, maar ben helemaal niet tevreden over deze kolf. Ik vind hem heel luidruchtig, niet gebruiksvriendelijk (topzwaar en veel stukjes om af te wassen) en door het enkelzijdig kolven krijg ik maar moeilijk een toeschietreflex.”

  “Klein nadeel is dat je niet alle flesjes er op kunt draaien, maar daarentegen hebben ze zelf wel een beker systeem (VIA) die je met een adapter op je kolf kunt draaien, en met diezelfde adapter ook de speen, zodat je het meteen uit die fles weer geven kunt. Je kan ze in die beker ook makkelijk in vriezen! Ik vind vooral handig dat ik hem goed op batterijen kan gebruiken, en inderdaad, in geval van nood, zonder problemen, ook met de hand. Enig minpuntje is dat ze maar 1 maat borstschelpen hebben, maar die zal voor de meeste vrouwen wel goed zijn neem ik aan. “

  Vergelijkbare borstkolven

  Similar Category Post

  4 gedachten over “Philips Avent Comfort Uno”

  1. Ik heb in het begin twee Avent Isis IQ Uno’s gekocht. (dit omdat ik duo wilde kolven en 2x EUR 150 is toch goedkoper dan EUR 500 voor de Avent Isit IQ Duo). Echter net na de garantie termijn is er 1 defect gegaan. Toen wederom een Avent Isis IQ Uno gekocht maar nu gaat er weer 1 van de twee het rotter doen. Waarschijnlijk omdat ik fulltime kolf. Ook kreeg ik van de silicone inzet van het borstschild een allergische reactie dus heb deze dus dan ook niet gebruikt maar zonder en dat ging perfect. De kolf doet het prima in het begin, ook veel melkopbrengst bij mij dus denk dat als je incidenteel kolf dat het een geweldige kolf is maar niet als je fulltime kolft. Ik had achteraf toch beter een Avent isis IQ duo kunnen kopen aangezien deze wel echt voor intensief gebruik gemaakt is. (goedkoop is in dit geval dus duurkoop)

  2. Ik heb sids kort een avent kolf. Deze bevalt me super! Ik vind hem veel beter dan de kolven swing en mini electric van medela, die ik hiervoor gebruikte.
   Het borstschild van de avent voelt aangenaam en ik heb helemaal geen last meer van gevoelige tepels. De kolf maakt mijn borsten goed leeg en ik kolf dus ook veel meer melk af. Ik moest even wennen aan het feit dat je zelf het ritme in moet stellen, maar na een keer oefenen is het een eitje en eigenlijk heel handig. Het is hetzelfde idee als het twee fasen systeem van medela. Je kunt de avent nl tijdens het kolven handmatig op een ander ritme instellen. Onderdelen voor de kolf zijn goedkoop en makkelijk rechtstreeks online te bestellen bij philips, snelle levering.
   Nadeel van deze kolf is dat hij wat lawaaiig is (iets harder dan de swing van medela, maar weer een stuk zachter dan de mini electric van medela) en dat hij wat lomp en zwaar is. Ook is hij iets lastiger om in elkaar te zetten dan de swing. Maar ondanks deze kleine nadelen ben ik erg tevreden over deze kolf! Als ik het over kon doen zou ik meteen voor philips avent gaan en niet voor medela, dat had heel wat frustraties gescheeld! Een aanrader dus deze kolf!

  3. Wat een goede tip van Sanne hierboven. Ik overweeg om deze kolf te kopen en zag net in de rentepuntenwinkel van ING dat ze deze nog steeds aanbieden.
   (geldt trouwens ook voor de dubbele)

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *