Philips Avent Natural Comfort borstkolf

Philips Avent Natural Comfort

  De Philips Avent Isis Natural Comfort is de nieuwe handkolf van Philips. De kolf is een opvolger op de Philips Avent Isis, jarenlang de bestverkochte handkolf van Nederland.Deze Philips handkolf heeft vrij zachte schilden, en zit daarom bij veel vrouwen comfortabel qua pasvorm. De kolf bestaat uit maar een paar onderdelen, en is daardoor gemakkelijk in elkaar te zetten. De kolf is klein, en daarom prima geschikt om te gebruiken als je niet thuis bent.De handkolf wordt standaard geleverd met een Philips natural fles en speen, en een afsluitdop.

  Prijzen Philips Avent Natural Comfort

  Winkel
  REVIEW Winkel
  Prijs
  Levertijd
  Info
  logo logo €32,50 ACTIE: KIDS SALE
  Voor 23.59 uur besteld, volgende werkdag in huis.
  Bekijk op bol.com
  logo  logo €47,95 Voor 20.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. Bekijk product
  logo logo €49,95 Voor 16.00 uur bestel, volgende werkdag in huis. Bekijk product
  logo logo €54,99
  Voor 16.00 besteld, volgende werkdag in huis. Bekijk product

  Ervaringen Philips Avent Natural Comfort

  “Ik heb het vorige model gebruikt in 2010 en ik moet zeggen dat deze nieuwe borstkolf een hele verbetering is ten opzichte van het vorige model. Hij voelt steviger aan, bij de vorige schoot de hendel er nog wel eens af maar dat gevoel heb ik bij deze niet. Hij is heel makkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen en schoon te maken. Ik gebruik hiervoor een magnetron sterilisator, even schoonmaken onder de kraan, alle delen in de sterilisator en hup, hij is weer klaar voor de strijd.”

  “Het is gewoon een hele praktische handkolf die zijn werk prima doet zonder dat dit al te veel tijd in beslag neemt.”

  “Heerlijk om zonder veel gedoe en irritante geluiden, rustig te kunnen kolfen.Zeker aan te raden!!!”

  Vergelijkbare borstkolven

  Similar Category Post

  5 gedachten over “Philips Avent Natural Comfort”

  1. Deze handkolf werkt slecht! Erg wisselvallig. De ene keer doet hij het bijna te sterk, de andere keer (meestal) is er te weinig vacuüm om ook maar 20cc te krijgen, zelfs na verschillende keren controleren of hij goed in elkaar zit, goed droog is als je begint en of hij goed op de borst zit. Grootste misaankoop ooit. Overgestapt naar medela.

  2. Net nieuw gekocht, had het oude model geleend van een vriendin en die werkte prima. Nu zelf deze aangeschaft en ik krijg er geen vacuüm mee wat ik ook probeer. Spijt van de aankoop!

  3. Ik heb hetzelfde probleem als eerder hier vermeld; hij lijkt niet altijd goed vacuum te trekken, en dan krijg ik er nauwelijks 20cc uit. Aan mijn toeschietreflex ligt het niet. Soms is ie juist heel sterk. Ik snap niet waar dat aan ligt. Jammer.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *