Tommee Tippee elektrische borstkolf

Tommee Tippee elektrische kolf

  De Tommie Tippee elektrische kolf is een enkelzijdige elektrische borstkolf. De borstkolf heeft een zachte siliconen borstschelp die de natuurlijke zuigbewegingen van de baby nabootst, zodat je op efficiënt en met optimaal comfort melk kunt afkolven.De pomp heeft 4 standen; licht, laag, medium en hoog.

  Het is de enige elektrische borstkolf die geleverd wordt met een kunststof sterilisatiedoos, geschikt voor sterilisatie in de magnetron. Je kunt hiermee borstschelpen, opzetstuk en flesjes mee steriliseren. De kolf zelf kan niet gesteriliseerd worden. Het reinigen van deze borstkolf is verder gemakkelijk: hij bestaat uit slechts 3 onderdelen.

  Prijzen Tommee Tippee elektrische kolf

  De adviesprijs voor de Tommee Tippee elektrische enkelzijdige kolf is € 99,99.

  Je kunt de kolf kopen bij:

  Ervaringen Tommee Tippee elektrische kolf

  Men is lovend over de sterilisatiedoos waarmee je in de magnetron je kolf kan schoonmaken. Daarnaast is men positief over de Tomme Tippee flessen omdat de spenen voor sommige baby’s heel prettig werken.

  Vergelijkbare borstkolven

  Similar Category Post

  2 gedachten over “Tommee Tippee elektrische kolf”

  1. Hoi,
   Ik heb een electrische kolf van tommee tippee. Het ventiel is gescheurd en daardoor doet hij het nu niet meer. Nou is mijn vraag kun je zo’n ventiel ook los kopen, en zo ja waar?
   Groetjes karin

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *