Tommee Tippee handkolf

Tommee Tippee handkolf

  De Tommie Tippee handkolf bestaat uit slechts drie onderdelen en kan daarom snel en gemakkelijk in elkaar worden gezet. De pomp is voorzien van massageribbels waarmee de melk snel en prettig kan worden afgekolfd. Je bepaalt zelf hoe snel en hard je kolft door het bewegen van de hendel van de kolf.Het is de enige borstkolf die geleverd wordt met een kunststof sterilisatiedoos, geschikt voor sterilisatie in de magnetron. Het reinigen van deze borstkolf is gemakkelijk: hij bestaat uit slechts 3 onderdelen.

  Prijzen Tommee Tippee handkolf

  De adviesprijs voor de Tommee Tippee handkolf is € 55,-.

  Je kunt de kolf kopen bij:

  Ervaringen Tommee Tippee handkolf

  Men is lovend over de sterilisatiedoos waarmee je in de magnetron je kolf kan schoonmaken. Daarnaast is men positief over de Tomme Tippee flessen omdat de spenen voor sommige baby’s heel prettig werken.

  Vergelijkbare borstkolven

  Similar Category Post

  4 gedachten over “Tommee Tippee handkolf”

  1. Ik heb gisteren 16/03/2012 een borstkolf gekocht van Tommee in Belgie heb nog geen 50 euro betaalt .
   Hij is een kado voor mijn schoondochter die op 13//2012 bevallen is van een een zoon Noach. Het voordeel vindt ik is dat je al de onderdelen appart kan aankopen en aan een goede prijs. Ik hoop dat ze er blij mee is.
   Groetjes van een trotse oma

  2. Heb deze kolf erbij gekocht als reserve voor als mijn elektrische het zou begeven (wat vandaag ook gebeurde). Makkelijk in gebruikt, maar het ‘tuitje’ is heel kort waardoor de tepel elke keer tegen het plastic aankomt. Gauw op zoek naar een andere en voor mij een miskoop.

  3. Ik heb deze kolf bij mijn eerste kind in 2014 gebruikt en had positieve ervaringen daarmee. Alleen moet ik toegeven dat de melkproductie bij mij en het voeden echt soepel verliep, ik had veel melk – zelfs na de voeding kon ik nog meer dan 100 ml afkolven en mijn zoon heeft wel genoeg gegeten en is snel gegroeid. Dus ik hoefde geen speciale, duure kolf.
   Ik kon met deze kolf heel goed afkolven, het ging snel en de zuigkracht was top. De kolf werkte zachtjes en de borst lag wel lekker in de trechter die best ruim is, alleen misschien een beetje hard of inflexibel.
   Ik kreeg binnen enkele minuten een flesje vol melk.
   Ik heb ze wel gesteriliseerd zoals aanbevolen maar helaas na 3 of 4 maand werd de kwaliteit van de rubberen trechter minder. Hij is verkleurd en vervormde zich dus na stoppen met borstvoeding heb ik de kolf weggegooid. Reinigen was maar echt een makkie.
   Een goede aanrader voor zo een prijsje.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *