Disclaimer & privacy

  Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Borstkolven.net is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal en foto’s, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via Borstkolven.net op enigerlei wijze te verspreiden.

  Indien u onze site bezoekt zijn wij uitsluitend geïnteresseerd in gegevens die iets zeggen over het succes van de site. Bezoekersaantallen, duur van een bezoek, piekuren, best bezochte pagina’s vormen informatie die wij gebruiken om de site te optimaliseren en onze service te verbeteren. Er worden door ons slechts niet-herleidbare bezoekgegevens bijgehouden.

  Similar Category Post

  3 gedachten over “Disclaimer & privacy”

  1. Beste eigenaar van borstkolvennet,

   Ik zie dat er lijstjes staan bij de verschillende kolven met prijzen. ikgeefborstvoeding.nl verkoopt o.a. ook Ardo en is daar in veel gevallen erg voordelig in.
   Is het mogelijk om ikgeefborstvoeding.nl ook te vermelden?

   Met vriendelijke groet,

   Nelleke, ikgeefborstvoeding.nl

  2. Ik mis een heel goed kolf merk.
   Spectra, ik heb zelf de spectra dew 300, is nog stiller dan de BtoB en heeft een sterkere zuigkracht van de Medela mini… Plus voor £60,- heb ik een duo kolf – de flessen en schelpen van de Medela kolf passen erop.
   Ik vind dit echt een wereld Machine – in de U.K. Zeggen ze dat de Spectra’s net zo goed zijn als de pompen van het ziekenhuis.
   Ik heb die van mij via Amazon.co.uk gekocht
   http://www.amazon.co.uk/Spectra-Dew-Electric-Breast-Pump/dp/B003MA6E9G/ref=sr_1_cc_3?s=aps&ie=UTF8&qid=1335616280&sr=1-3-catcorr

   http://www.amazon.co.uk/Spectra-3-Electric-Breast-Pump/dp/B000UTUFP6/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1335616280&sr=1-1-catcorr

   Enig nadeel is je moet een stekker adapter kopen kost 1 euro en hij werkt alleen via stroom.

   Meer over dit product producten te vinden op http://www.anawiz.com/acatalog/BreastPumps.html

   Kan hier online gewoon bestellen….
   Echt zo een stil apparaat – ik kan hem snachts gebruiken terwjl iedereen slaapt en als we tv kijken stoort het geluid niemand.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *