Welkom bij de borstkolven Kennisbank
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Een borstkolf kopen bij Amazon of AliExpress?

Op Amazon kun je vaak goedkopere borstkolven vinden. En op AliExpress vind je ook allerlei borstkolven voor spotprijzen. Een goed idee, een borstkolf op een buitenlandse website kopen? In dit artikel geef ik je een aantal punten om op te letten, de keuze is aan jou!

Prijs: borstkolven kun je vaak goedkoper aanschuiven op Amazon of AliExpress. Met name bij AliExpress gaat het hier om merkloze producten.

Elektriciteit: In het buitenland kunnen andere stopcontacten worden gebruikt. Bijvoorbeeld al in Engeland: daar heb je extra verloopstekker nodig om alles met een stekker goed te kunnen gebruiken.

Importheffingen: alle producten onder de 22 euro mogen vrij in Nederland ingevoerd worden. Dan hoef je dus geen extra kosten of belastingen te betalen. Is je product duurder dan 22 euro, maar komt het bedrag niet boven de 150 euro uit? Dan betaal je 21% omzetbelasting en de inklaringskosten. Dit betaal je aan de deur bij bezorging van je pakket.

Levertijden: met name bij AliExpress kunnen producten lang onderweg zijn. Een levertijd van 30 dagen is geen uitzondering. Geen probleem als je ver van te voren je borstkolf besteld, maar minder handig als je de borstkolf direct nodig hebt.

Beoordeling van de webwinkel: controleer de reviews die een webwinkel heeft gekregen. Bij AliExpress kun je die boven elk product van de winkel in kwestie vinden. Medailles staan voor een goede reputatie, diamanten staan voor een zeer goede reputatie, en kroontjes staan voor een excellente reputatie. Door daarop te klikken zie de scores per categorie, zoals communicatie en snelheid van verzending.

Garantie: aanspraak maken op garantie is lastiger bij een buitenlandse partij.

En, heb jij je keuze al gemaakt? Ik ben benieuwd!

In dit artikel