Welkom bij de borstkolven Kennisbank
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Einde bezemkast: introductie mobiele kolfruimte

Helaas is het nog steeds een bekend probleem: het ontbreken van een fatsoenlijke kolfruimte. Hoewel het wettelijk verplicht is, zijn er nog steeds vele werkplekken die nog niet voorzien zijn van een kolfruimte. Soms is het begrijpelijk omdat er praktisch geen ruimte is, maar net zo vaak is het onbegrip. Colve, de mobiele kolfruimte, helpt op beide punten.

Wat is de Colve?

De Colve is een mobiele kolfruimte, ontworpen door twee Amsterdamse ontwerpers. Het is een standalone kolfruimte die snel is op te bouwen en makkelijk te verplaatsen. In de Colve staan een tafel, een spiegel en een lage stoel die samen met een poef als ligstoel gebruikt kan worden. Er is ook een koelkastje en een wasbak met een flink waterreservoir; een wateraansluiting is niet nodig. Frisse lucht komt binnen via twee ventilatoren.

Met de privacy zit het goed omdat de deur op slot kan en de wanden geluiddempend zijn. Geluiden van een borstkolf zijn buiten de Colve niet te horen.

In de Colve zijn stopcontacten en een usb-aansluiting aanwezig. Ook is er de mogelijkheid een baby te verschonen.

Meer informatie?

Meer weten over dit mooie initiatief? Op https://colve.org/ vind je alle informatie. De Colve is verkrijgbaar vanaf €12.795,-

In dit artikel