KipKep Nursery Wallet

KipKep Nursery Wallet review

  Als je borstvoeding geeft, zijn borstkompressen een noodzakelijk kwaad. Altijd slim dus om paar borstkompressen mee te nemen als je op pad gaat. En 9 van de 10 vrouwen nemen ze dezelfde manier mee: in een boterhamzakje in een vakje van een overvolle (voedings)tas. Niet fijn als je een smoezelige zoogcompres onder uit je tas kunt vissen…

  KipKep is op het briljante idee gekomen om een etuitje voor zoogcompressen te maken. Dit is de KipKep Nursery Wallet of Borstcompressen Etui geworden. Dat nooit eerder iemand dit heeft bedacht! Het etuitje bevat twee vakjes om zoogcompressen te bewaren. In elk vakje passen 2 – 4 borstkompressen. Er is ook beschermend stukje stof tussen beide vakjes, zodat je bij het gebruik van wasbare kompressen ook gebruikte kompressen hygienisch kunt opbergen. De Nursery Wallet sluit je met een drukknoopje.

  De KipKep Nursery Wallet is van glad materiaal gemaakt en kan in de wasmachine. Winnaar van de Baby Innovation Award 2015.

  Mijn mening: een hele handig vinden van KiPKep. Goed formaat, goed materiaal. Wel een tikje prijziger dan een rits boterhamzakjes of het sneller vervangen van borstkompressen. Een keuze voor gemak; geen verkeerde keuze voor een jonge moeder!

   

  Product: KipKep Nursery Wallet
  Verkrijgbaar in grijs, blauw en roze
  Prijs: 11,95
  Online te bestellen bij bol.com

  Similar Category Post

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *