Mammae borstvoedingsbloes zwart

Review: Mammae Moments borstvoedingsblouse

  Borstvoeding geven in het openbaar; dat is nogal een ding. Zelfs als Doutzen Kroes het doet (en er een foto van deelt), zijn de meningen nogal verdeeld. Het is daarom wel zo fijn om de juiste kleding te hebben om discreet borstvoeding te kunnen geven.

  Mammae is een Belgisch merk borstvoedingskleding. Mammae is opgericht door twee  dames die borstvoeding gaven. Als ervaringsdeskundigen wisten zij dat goede voedingsbeha’s zeldzaam waren. Daarom gingen ze zelf aan de slag. Na een succesvolle introductie van de voedingsbeha hebben ze mooie borstvoedingskleding ontworpen.

  Mammae Blouse

  Ik heb een blouse uit de collectie Mammae Moments mogen testen. De blouse is in de kleur zwart verkrijgbaar, van maat S tot en met XXL.

  De Mammae Moments blouse is van een goede kwaliteit stof gemaakt. De stof is voldoende stevig, maar toch ook lekker zwart. De pasvorm is ook goed. De blouse bolt wat bij je buik, zodat een klein buikje goed wordt gecamoufleerd.

  Door middel van een geknoopte sluiting kun je prima je kindje goed voeden. Je kunt de blouse op twee verschillende manieren gebruiken. Je kunt je kindje voeden via de opening in het zijpaneel, in combinatie met een voedingsbeha. Ook is het mogelijk om de omslag helemaal los te maken. Je ontbloot dan je complete borst, en kunt voeden in combinatie met een voedingsbeha.

  Slim aan de blouse is als je omslag los maakt, je altijd direct onthoudt aan welke borst je het laatste hebt gevoed. Deze omslag ligt namelijk bovenop, en open je automatisch als eerste.

  Ik ben zeer positief over de Mammae Moments blouse. Heb jij ook ervaring met de kleding van Mammae Moments? Deel jouw mening hieronder!

  De Mammae Moments blouse is te koop bij www.ikbenmama.nl. Adviesprijs €49,95.

  Similar Category Post

  Een gedachte over “Review: Mammae Moments borstvoedingsblouse”

  1. Hallo,

   Ondertussen ben ik mama geworden op 8 september van een flinke dochter Maura.
   De gewonnen borstvoedingstop heeft al zijn dienst bewezen.
   Hij zit als gegoten en is zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt op een discrete manier borstvoeding geven en je kunt makkelijk onthouden welke borst je laatst hebt gegeven. Door de drukte zou je dit wel eens kunnen vergeten…

   Veel borstvoedingsplezier xxx

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *