Klean Kanteen Kids drinkfles

Wat is de beste tuitbeker?

  Tuitbekers: sommige kindjes vinden het geweldig, anderen kijken er niet naar om. Mijn kindjes behoorden tot het eerste type, dus wij hebben al heel wat tuitbekers versleten. Want tuitbekers heb je in veel soorten en maten: slecht, prima en heel goed. Met twee kleine kindjes deel ik graag mijn ervaringen met je: top 3 drinkbekers!

  Nr. 1: HEMA Antiknoeibeker

  HEMA antiknoeibekerOnze onbetwiste favoriet. Lekt echt niet: echt-echt-niet!  En dat is een hele fijne eigenschap voor een tuitbeker.  Het is een vrij stevige beker met een dikke drinktuit. Je kunt de beker in de vaatwasser stoppen. Klein minpuntje: de beker gaat nooit vanzelf los, maar gaat ook niet echt vanzelf vast. Spierballen noodzakelijk…
  HEMA Antiknoeibeker – adviesprijs: €5,-

  Nr. 2: Difrax tuitbeker

  Difrax TuitbekerOnze onbetwiste favoriet. Lekt echt niet: echt-echt-niet!  En dat is een hele fijne eigenschap voor een tuitbeker.  Het is een vrij stevige beker met een dikke drinktuit. De handvatten kunnen er ook af. Je kunt de beker in de vaatwasser stoppen. Minpuntjes: er zit een soort rubberen afsluitdingetje in, waarmee je de snelheid kunt regelen. Heel handig, maar dat ding wil nog weleens verkeerd schieten.
  Difrax tuitbeker – adviesprijs: €8,50

  Nr. 3: Kid Kanteen Sippy Drinkfles

  Klean Kanteen Kids drinkflesDeze drinkbeker verdient alleen al een plek in deze toplijst vanwege zijn groene karakter. De fles in vele kleuren verkrijgbaar, maar blijft altijd groen! De drinkfles is van metaal gemaakt, en heeft een harde drinktuit met een doorzichtig dopje daarop. Lekt hierdoor wel een tikje. Als je kindje zonder tuit kan drinken, kun de beker blijven gebruiken, eventueel met een andere sluiting.

  Kid Kanteen Sippy drinkfles – adviesprijs: €19,95

   

  Similar Category Post

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *